lauantai 20. huhtikuuta 2013

Onnittelukortti 12-vuotiaalle

Tuulista lauantai päivää! Täältä viikkosiivouksen lomasta pikainen postaus tähän päivään :) Huomenna meidän Atte poika viettää 12-vuotis synttäreitään ja korttini hänelle tästä Whimsy stampsin leimakuvasta jossa poika nauttii onkimisesta ja kesäpäivästä. Tänä aamuna taas vain tuntui siltä että ei se kevät ja kesä sieltä tulekkaan, kun heräsin, oli maa ihan valkeana, mutta niinhän sitä sanotaan että uusi lumi on vanhan surma :) Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, tekstuuripintainen kartonki American Craftsin, kuviopaperi Maja Design. Ruutunauha kirppis hankintoja, kukat Wild Orchid Crafts, teksti Paperinauhasta, puunumerot Dekorette, väritys Copiceilla. Oikein hyvää viikonlopun jatkoa teille jokaiselle! Toivottelee, Mari-Susanna

9 kommenttia:

  1. Ihana! Onpa todella kaunis väriyhdistelmä kortissasi. Varmasti päivänsankari ilahtuu! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti ja mukavaa viikonloppua sinulle myös.

    VastaaPoista
  3. Oi kuinka hieno kortti. Ja onnea sankarille. Meillä oli eilinen päivä aivan aurinkoinen mutta tuuli oli kaamea. Täällä oli maalaismarkkinat Aurajoen rannalla. Missä kohtaa aurinko paistoi oli ihan lämmin mutta varjossa tuli vilu.
    Tänään sitten on ollut lämmintä 11 astetta mutta kylmä tuuli puhaltaa. On sentään näkynyt jo leskenlehtiä ja krookuksia ja äidin pihalla on tulppaanien sipulit jo nousseet kasvamaan. Jospas se kevät ja kesä sittenkin tulisivat. Lunta kyllä vielä on siellä minne sitä on kasattu ja varjoisissa kohdissa.

    VastaaPoista
  4. Heippis! :)
    Siulla oli myynnissä tuolla askartelutavarakirppiksellä stansseja, erityisesti nyt kyselisin siitä yhdestä, kukan näköisestä stanssista (oli stanssi nro5 7€). Muistatko mistä oot kyseisen stanssin tilannut tai kenties sitä, kenen stanssi se on? Olisin tosi iloinen vastauksesta :)
    p.s. aivan mielettömän ihania kortteja siulla täällä :)

    VastaaPoista
  5. Todella söpö ja suloinen.
    Mukavaa viikon alkua.

    VastaaPoista
  6. Hieno kortti. Värit ovat mahtavat.

    VastaaPoista