sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tanssiva Tilda

Hyvää sunnuntai huomenta! Meillä pitkästä aikaa saadaan pieniä sadekuuroja, joka tekee vain hyvää kukille ja nurmikolle, aurinko kuitenkin jo pilkistelee ettei sitä vettä kyllä kauheesti tullut :) Eilen odotin ensimmäistä ukkosen ilmaa saapuvan, paahteisen päivän päätteeksi, mutta ei me sitä saatu vieläkään :) Asumme ihan lähellä merta ja ukkosen ilmat ovat kyllä omaa luokkaansa, kun se päälle sattuu. En pelkää yleensä ukkosta, mutta viime kesänä oli kyllä niin moinen että kyllä rupesi minuakin pelottamaan vaikka yritin olla hyvin rauhallinen lasten nähden :O loppujen lopuksi puu kaatuikin meidän takapihan takana olevaan puistoalueen sähkölinjaan ja ja se oli kyllä pelottava kokemus, kun kotikin meni ihan valkoiseksi ja "surisi" sisälläkin. Mutta nyt kortteiluun; tein pitkästä aikaa tagin mallisen kortin ja kortissa käytin leimakuvana uutta magnolia sarjan tanssivaa Tildaa. Lisäsin aamutuimaan myöskin kuviopapereita MYYDÄÄN ASKARTELUTARVIKKEITA kategoriaan, käykäähän kurkkimassa ;) Oikein mukavaa sunnutaita teille kaikille <3

3 kommenttia:

  1. Wau mikä ihanuus tagi,tosi ihana ja tuo nuotti juttu on sellainen mistä olen jo jonkun aikaa haaveillut mut enpäs ole saanut aikaiseksi mistään ostaa.

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä mielettömän hieno! Täytyy alkaa itsekin väritysharjoituksiin,olen sitä kokonaan vältellyt vaikka ihania leimoja on vaikka kuinka.

    VastaaPoista
  3. Wow kun ihana tagi!:) Meillä tuli ukkos sade tänä yönä! :( Nyt on taas aika aurinkoinen ilma.

    VastaaPoista