torstai 13. kesäkuuta 2013

Kesäkuun DT-työt Nauhataivaalle

Heipparallaa pitkästä aikaa! Kortteja olen tehnyt joitain ja ovatkin jo saajillaan ja kuvat korteista jäänyt ottamatta, ja tämä päivityskin tahtoo nykyään vain jäädä tekemättä :( Olenkin kuumeisesti miettinyt blogini kohtaloa jatkosta, kun ei vain aika tahdo yksinkertaisesti riittää kaikkeen. Sain vuoden jatkosopimuksen työpaikkaan jossa olen ollut 3kk työharjoittelussa, ja näin ollen en nyt sitten vielä lähihoitaja koulutusta aloitakkaan ja mieluusti kyllä töitä taas teenkin pitkän kotona olon jälkeen :)  Nyt julkaisuvuorossa Nauhataivaan DT- työt kesäkuulle. Tällä kertaa Kirsi oli valinnut 3 erinlaista settiä (kuvat voit käydä katsomassa  Kirsin blogista TÄÄLTÄ) ja minulla oli käytössäni setti nro. 1 joka sisälsi taas upeita nauhoja ja koristeita. Tein 3 korttia, yhden  syntymäpäiväkortiksi vintageaiheisena, valmistujaiskortin Stampendousin leimasinta käyttäen sekä vauva-aiheisen kortin korttikuvasta ja korteissa kaikki käyttämäni nauhat ja koristeet siisNAUHATAIVAAN valikoimasta paitsi keltainen perhonen valmistujaiskortissa. Kaikki työni näytillä siis tässä samassa postauksessa.

Aurinkoa päiviinne! Toivottelee, Mari-Susanna
Kortti tyttövauvalle
Valmistujaiskortti
Syntymäpäiväkortti

6 kommenttia:

 1. Olet tehnyt upeita kortteja.Tuossa valmistujaiskortissa nuo kukat oikein "hyppäävät" silmille, eli hieno 3 d. tunnelma.
  Rusetit tekevät kivan säväyksen. Mä en tahdo osata niitä käyttää.;)

  VastaaPoista
 2. Miten ihania ja kauniita kortteja! jokaisessa on aina niin ihania yksityiskohtia! Ymmärrän että aina ei aikariitä blogiin, minulla itselläkin aika on aina pula tavaraa...sitä kirjoittaa milloin kerkeä, älä ota mitään stressiä siitä! Ihanaa kun sait jatko aikaa töihin!

  VastaaPoista
 3. Upeita kaikki. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Onpa taas suloisen ihania ja kauniita kortteja!

  VastaaPoista
 5. Oi oi miten upeita ja vintagehenkisiä kortteja jälleen. Nauhataivaan puodissa vierailin ostoksilla netin kautta ja villiinnyin aivan upeista pitseistä ja taisipa lipsahtaa suuri tilauskin tehtyä.

  Ihanaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista