sunnuntai 17. helmikuuta 2013

kevään raikkautta

Heippa ja hyvää sunnuntain aamupäivää! Kevään sävyillä jatketaan ja leimasinkuvana Stampendousin jo viime keväänä hankittu leimasin, joka vasta nyt pääsi ekaa kertaa työnalle :)  Halusin kortista ihan yksinkertaisen jotta tuo kaunis leimasinkuva pääsisi oikeuksiinsa. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, tekstuuripintaiset kuviokartongit American Crafts, kimallekuvioitukuviopaperi Amanda. Leimasinkuvan olen stanssannut Spellbindersin ovaalinmallisilla stansseilla ja kuvan väritin Copicin tusseilla. Lisäilin kukkien keskustoihin strasseja sekä Sticklesin kimalleliimaa sävynä Glam pink ja Eugalyptus. Leimasinkuvan alle laitoin hieman rypisteltyä pitsiä, pitsi Nauhataivaasta, samettikuvioitu nauha Villakeijusta. Ja huomaattekos, mitä kortistani puuttuu kokonaan???  Ihmettelin itsekkin voiko tämä olla tottakaan ;)) Oikein mukavaa ja puuhakasta sunnuntai päivää teille jokaiselle ja IVELINA; sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi <3

7 kommenttia:

 1. Sulta puuttuu ainakin kukkia..? ;-) Mulle niiden poisjättminen on aina myös vaikeaa, tuntuu että niita pitäisi aina olla. Mutta tosi nätti on näinkin ! Mulla on toi sama leimasin, se on varsin monikäyttöinen onnittelukorteissa.

  VastaaPoista
 2. Suloinen kortti! Kukkia sinulla useimmiten on runsaasti ja osaat kauniisti ne sommitella,mutta tämä kortti ei niitä kaipaa.

  VastaaPoista
 3. Jälleen todella kaunis/upea kortti!

  VastaaPoista
 4. Joo taas aivan upee....

  VastaaPoista
 5. Hih,
  kukkaset vain leimakuvassa ja kuten itsekin sanot; pääsevät oikeuksiinsa juuri näin!! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Onpas kaunis! Aivan ihana leimakuva ja hieno väritys.

  VastaaPoista