sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ystävälle

Hei vain ja hyvää Loppiaista! Ystävänpäivä lähestyy, mutta itse lukeudun niihin, jotka eivät sitä sen kummemin juhli, yleensä olen tehnyt vain kotiväelle pienet sydän leivokset ja korttejakaan ei tule enään nykyisin lähetettyä kuin ihan vain muutamalle hyvälle ystävälle ja äidilleni, ja loput onnittelut lähettelen sitten tekstiviestitse. Perjantai-iltana tein muutaman kortin näistä Magnolian uuden uutukaisilla leimasimilla ja tässä niistä ensimmäinen. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, vaaleanruskea tekstuuripintainen kartonki American Crafts, kuviopaperi Inkido. Koristekehys stanssattu Joy! stanssilla ja kohokuvioihin pyyhkäisin hieman Distress Inkiä sävynä Vintage photo. Leimasin kuvan stanssasin Spellbindersin Standard circles larcen suurimmalla stanssilla. Satiininauha The Ribbon Girl, kukat Wild Orchid Craftsilta, tekstit Paperinauhasta, väritys Copicin tusseilla. Mukavaa loppiaisen jatkoa teille jokaiselle!  Toivottelee, Mari-Susanna
Tällä kortilla mukaan seuraaviin haasteeseen:
http://magnolia-licioushighlites.blogspot.fi/
http://simplymagnolia.blogspot.fi/
http://stampinfortheweekend.blogspot.fi/

6 kommenttia:

 1. Todella kaunista! Ihana tuo rusetti!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti niin suloinen!
  Ihanaa uutta vuotta,-))m

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkisen ihastuttava kortti ystävälle. Nämä uudet Mankut ovat kyllä todella suloisia, itsekin hankin muutaman leiman :)

  VastaaPoista
 4. Beautiful card. This Tilda is adorable. Love the DP and your colour scheme. Your diecut and embellishment are simply gorgeous.
  Thanks for joining us at Magnolia-licious Highlites.
  Hugs,
  Norma

  VastaaPoista
 5. :) Kiitos Vastauksestasi! Ilmeisesti samaisia kukkia olet myynyt tuolla kirppiksellä? Täytyypäs joku kerta ostaa niitä sinulta, näköjään niillä saa kyllä kaunista aikaan!

  VastaaPoista
 6. This card is fantastic. Tilda is so darn cute here. And your card is filled with fab details.
  Thanks for joining us at SFTW.

  VastaaPoista