maanantai 10. joulukuuta 2012

Pakettikortteja

Heippa tähän maanantai päivään.  Ihan hirmuisen kiireinen ja vilskettä täynnä oleva viikonloppu on takana. Saatiin torstai aamupäivällä koko viikonlopuksi ihania vierailta luoksemme, kerkesimme käydä linnanjuhlissa ;) ja perjantai päivä meni koko päivän tontun hommia hoitelemassa ja voi jestas sitä ihmis määrää, ei todellakaan tarvinnut yksin olla ja lauantaina olikin sitten leipomisurakka, kun perheen pienimmäinen juhlisti 2-vuotis synttäreitään eilettäin  ja saimme vielä lisää ihania vieraita koko päiväksi :) Huh, oli kyllä haipakkaa, mutta niin mukavaa :) Nyt alku viikosta on aloitettava jo joululaatikoiden valmistukset ja pasteijoiden teot ja loppu viikko meneekin  kun teen tilaustyönä surujuhlaan tarjottavat. Olen silppulaatikon kätköistä kaivellut tykötarpeet pienempien kummilapsiemme pakettikortteihin ja enkä ole näihin kyllä nyt yhtään tyytyväinen ja saapa nähdä kehtaankos näitä nyt ollenkaan heidän lahjoihinsa laittaakaan, vaan turvaudunko kaupan pakettikortteihin, kun uusiakaan en enään kiireiltäni ehdi tekemään, isompien kummilasten pakettikortitkin kun on vielä tekemättä :( Aina se vain hoppu tulee, vaikka kuinka aikaisin touhut aloittaa :)) Mukavaa alkanutta uutta viikkoa teille jokaiselle!

8 kommenttia:

 1. Höh! Noh noh.. mitä sinä höpsöttelet! Nämähän ovat aivan ihania! Tietenkin kehtaat laittaa ne... ovat oikeasti todella kauniita! :)

  VastaaPoista
 2. Samaa sanon kuin Jaanuska, tietty nämä tunteella ja juuri kutakin kummilastasi ajatellen tehdyt kortit mukaan liität.... aivan ihania!!

  Ja kylläpä tuntuu touhua piisaavan.... älähän "Tonttu-tomera" itsäsi ihan uuvuta ja myöhästyneet onnittelut pikku-miehelle!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä olen nyt Jaanuskan kanssa samaa mieltä. Ovat todella kauniita ja ihanasti olet koriteitakin käyttänyt, rusetit, kellot jne. Laitanko osoitteeni tulemaan, minä voin nimittäin käyttää jos et itse kehtaa ;)

  VastaaPoista
 4. Siis tottakai laitat tekemäsi pakettikortit paketteihin:) Valtavan kauniita ovat! Askartelijana on minullakin tosi usein olo että nyt ei kelpaa vaikka mitään vikaa ei olisikaan. Mutta nuo ovat kyllä tosi kauniita ja persoonallisia!
  Mä ihan hengästyin sun tekstiä lukiessasi,olet valtavan aikaansaava!

  VastaaPoista
 5. Älä nyt hulluja puhu, ettetkö kehtais laittaa! ;) Aivan ihania ovat! T. Minna L

  VastaaPoista
 6. Wautsi...wau!!!

  VastaaPoista
 7. wat zijn de labels prachtig de vorig kaart is ook schitterend
  Gerrie xx

  VastaaPoista