tiistai 5. kesäkuuta 2012

Lauran korttihaaste 38

Heipä hei ja hyvää tiistaita.Aurinko yrittää pilkistellä ihanasti pilvienlomasta, mitä ei ole muutamaan päivään nyt kunnolla näkynytkään, pilkahduksia vain silloin tällöin :) Tämänpäiväisellä kortilla osallistun Lauran korttihaasteeseen ja tällä kertaa haasteena oli inspiraatiokuva. Kuvassa oli ihania auringonkukkasia jossa voi inspiroitua ihan mistä tahansa kuvaan liittyvästä asiasta, väreistä, muodoista,kukkasista ym.  Minä, kun rakastan kukkia(ei varmaankaan kenellekkään ole jäänyt epäselväksi) inspiroiduin tietenkin heti niistä ihanista auringonkukkasista ja sellainen löytyy nyt kortistani. Minulla ei ole hajuakaan, minkä valmistajan nalleleimasimesta on kyse, kun leimakuva on tullut minulle leimakuvavaihdon yhteydessä, kertokaa te viisammat minulle jos tiedätte valmistajan :) Mukavaa tiistaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihastuttava kortti jälleen kerran. Minä yksinkertaisesti tykkään tyylistäsi :)
  Pitäisi itsekin inspiroitua haasteen kuvasta, koska kyseessä lempikukkani. Mutta kortti vielä ajatuksen tasolla.

  VastaaPoista
 2. kyllä nämä korttisi ovat varsinaisia namuja;) tykkään hurjasti ja kuka nyt ei kukista tykkäisi?
  vihdoin alkoi kesän mittainen loma ja flunssa tuli, mutta kesää odotellaan...

  VastaaPoista
 3. Mari-Susanna what a lovely card , such a sweet image and fabulous details , I love the little butterfly. Well done Hugs Elaine

  VastaaPoista
 4. PSX Fuzzy Bear animal with BONNET - lukee leiman kyljessä.... onko sitten valmistaja, mutta PSX Fuzzy bear lukee muissakin nalleleimoissani. Ei taida enää moista valmistajaa ollakaan, sillä leimat on vanhoja, mutta yhä vain ihania... =)
  Ja SINÄ saar ne väritykselläsi näyttämään entistäkin suloisemmilta!!

  VastaaPoista
 5. Niin herkulliset värit. Kiitos haasteeseen osallistumisesta :)

  VastaaPoista
 6. Mikä syötävän suloinen turrukka :) Tosi ihana kortti !

  VastaaPoista